Fesyen : Seluar Baggy

Baggy adalah perkataan english yang bermaksud besar, longgar, tak ikut bentuk. Fesyen jenis besar-besar ni kadang kalau kena gaya memang jadi cantik dan stylo. Untuk waktu sekarang aku suka gila tengok seluar baggy yang pattern macam palazzo atau jenis kembang.

Contoh 1

Contoh 2

Contoh 3

Contoh 4

Material kena cari yang tebal tapi lembut supaya flow seluar cantik bila berjalan. Pakai longgar macam ni ok kan daripada yang skinny and fit. hihi 

Untuk contoh no 2 dan 3 tu kena panjangkan lagi sampai ke bawah ankle. Bolehlah pakai untuk santai-santai sebagai OOTD. Tapi bagi aku kaki kena slim jugak kalau nak effect cantik bila berjalan 🙂

Dan ni contoh Song Hye Kyo pakai, style kan. Cun abis !

Leave a Reply