Baju Kurung Cotton Moden

Assalamualaikum, hi girls 🙂

Fesyen datang dan pergi. Semoden mana baju yang ada di pasaran baju tradisi jugak yang paling best bila pakai. Tak lain tak bukan ialah baju kurung. Yeay, dulu heboh dengan jubah-jubah tapi aku rasa now orang dah back to baju kurung again. 

Ingat tak sebelum raya dulu aku cerita pasal baju kurung yang cantik, berkualiti dan mampu milik. Kain cotton, bunga kecik-kecik, sweet je bila pakai. Haa, inilah dia. baju kurung cotton moden !!!!

Well aku ajak korang pergi usha stok-stok yang baru masuk. Cantik-cantik tau, ni nak raya haji nanti boleh melaram dengan baju kurung cotton moden ni. 🙂

Stok baru seperti di bawah, korang tengok ni.

Cantik kan design-design ni. Kalau korang pakai sure cantik dan sweet macam awek-awek yang pakai kat atas tu. 

Details seperti di bawah :

Baju Kurung Moden
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
MATERIAL : english cotton
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌼 Kain % English Cotton.
🌼 Kain lembut dan sejuk.
🌼 Kain senang di iron.
🌼 Kain yang tidak mengecut.
🌼 warna tidak pudar 
🌼 kain cotton yg mudah dijaga
🌼 dijamin berkualiti

Saiz XS – XL

DESIGN : modern( bukan jenis potongan ketat)

JENIS KAIN :
Kain selisih depan ( kain pakai)

Harga : RM65.00 sepasang.

postage 📦📦📦

📬semenanjung – rm7
📬sabah/sarawak -rm10

Jadi kalau ada yang nak usha dan berminat nak beli boleh beli dekat sini ya. Adik aku yang punya page 🙂 Klik nama page tu  ye.

Baju Kurung Cotton MMM

Aku jamin kualiti dan design memang ok sebab aku pun ada baju kurung cotton moden ni. Tapi aku nak cakap yang stok memang cepat habis. Asal masuk stok je habis. Barang baik kan. hehe

Selamat menyopping  yer 🙂