China, Guangzhou

Assalamualaikum. weeee baru nak update pasal trip ke China selepas Hong Kong. Sebab dah lama sangat jadi malas dah nak buat travelog sebab dah tak ecxcited.hehe jadi kita layan gambar aja ye. Makanan yang dimakan sepanjang disana.

meePagi pertama di Guongzhou aku makan mee sup. Sedap la,homemade punya. Kedai yang kitaorang terjah ni Chinese Muslim yer. So insyaAllah makan tanpa was-was.

sayur dagingyang ni pun sedap. daging cincang kecik-kecik dengan sayur apa ntah. sedap but oily

ayamdim sum

Continue reading →

This entry was posted in China.